GA JE BIJ MIJ LESSEN, DAN KRIJG JE JOUW PROEFLES GRATIS

RECENSIES

HOE HEBBEN MIJN KLANTEN HUN RIJLES ERVAREN?

 

 

Danielle

Mijn ervaringen bij Magda haar rijlessen zijn erg positief. De eerste keer dat ik met haar rijles had, was ik zenuwachtig, maar ze stelt je gauw op je gemak. Ze wordt nooit boos en heeft veel geduld. Ze kan goed inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Verder wordt je opgehaald bij je thuis (in principe), maar als je een keer van het station komt, of er naartoe moet, dan is dat geen probleem.

Dus als je op deze website kijkt en dit leest, dan zou ik je aanraden Magda meteen op te bellen en te beginnen met je rijlessen!

 

 

 

Lis

Rijden bij Magda is:
- ontspannen!
- gezellig!
- leren op maat en en zonder stress!
- Snel zelfvertrouwen opbouwen!
- snel op examen kunnen alleen als je het aan kan dan :)
- Dat wil niet zeggen dat Magda wonderen kan verichten natuurlijk! Want de zenuwen krijgen naast een examinator is moeilijk te onderdrukken. 
  Maar ook daar heeft ze foefjes voor. Zoals bijvoorbeeld het wel bekende aardappeltje is je broekzak. Tip van mij daarbij: Stop hem wel links! 
- En met mijn rijbewijs op zak kan ik zeggen :  driemaal is scheepsrecht! en ik ben super blij met het eind resultaat!
- Dus voor iedereeen die nog een rijbewijs moet halen... Beginnen bij Magda! 

 

 

 

Eudoxie

Beste Magda,
 
Ik besef nog steeds niet echt dat ik nu mijn rijbewijs heb, maar toch echt ontzettend bedankt voor de opleiding, het geduld, de rust en natuurlijk de gezelligheid tijdens de lessen en het examen.  Magda bedankt!
 
Autorijschool Van Rosmalen is zeker een aanrader voor iedereen die een goede en kwalitatieve rijschool zoekt in Tilburg en omgeving.
Magda geeft rijles met echt veel liefde. Zij doet haar werk met heel veel plezier! Zij is de beste rij- instructeur in Nederland.
 
Neem rijles met Magda en je bent zeker geslaagd!

 

 

 

Intisaar Adow

Beste Magda,

 

Ik vond het super leuk bij jou op rijles.

Gelijk de eerste proefles voelde ik me al op me gemak.

Geweldige rijinstructrice dat ben jij.

Mijn rijlessen heb ik ervaren als leerzaam , leuk , gezellig en doelgericht.

Het doel is dan het behalen van je rijbewijs. Die ik ook door Magda heb.

Magda is echt geduldig ook als je iets nog niet kan oefen je het net zolang totdat je het kan.

Ze is ook altijd bereikbaar op haar telefoon dat vond ik super fijn. 

Je bent de allerbeste en hopelijk zie ik je snel weer.

 

 

 

Djenny

Hoi Magda!! 


Bedankt voor de super leuke leerzame lessen, 
de tijd is voorbij gevlogen ik weet nog hoe ik voor het eerst begon bij jou!
Heel onzeker, en twijfelachtig daar sta ik om bekend, Maar jij bent iemand

die mij daar van af heeft geholpen met rijden daar wil ik je erg voor bedanken!
Magda is niet alleen iemand die rijles geeft maar ook echt iemand waar je je verhaal bij kwijt kunt. 
Echt een aanrader voor alle mensen die nog moeten gaan lessen, ik ben in 1x geslaagd vandaag!

En met theorie ook in 1x geslaagd, waar Magda mij ook erg bij geholpen heeft.
Ze neemt echt de tijd voor je!! Je bent geen nummertje bij deze rijschool!!
IK ZEG DOEN! Dankje Magda ik kom je vast nog eens tegen op de weg toet toet! 

 

 

 

Elke

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, in een keer nog wel! Dit heb ik echt te danken aan Magda. Ze bleef al die tijd vertrouwen houden in mij, ook al was ik zo boos dat het iedere keer fout ging. Ze zit altijd vol met goede adviezen en je merkt heel erg dat ze veel ervaring heeft. Ze steunt je door heel het proces heen van begin tot je rij examen. Ook al is het soms moeilijk om dingen te accepteren, moet je wel weten dat zij eigenlijk bijna altijd gelijk heeft. Magda van Rosmalen is een rijschool waarbij je op je gemak ik de auto kan zitten en waar je op een ontspannen manier je rijbewijs kan halen.

Dankjewel Magda!

 

 

 

Annemijn

Hoi Magda,

 

Ik hoop dat alles goed met je gaat. ik heb inmiddels al wat veilige kilometers afgelegd. :)

Ik zou nog een stukje voor op je website schrijven. Bij deze!

 

Ik heb de lessen bij Magda van Rosmalen als zeer prettig ervaren. Magda is een professionele instructrice die duidelijk al wat aantal jaren ervaring heeft. Het belangrijkste voor mij was dat ik me veilig voelde bij Magda. In de auto, maar ook in het leren. Een fout werd niet bestraft, Magda laat je leren door te ervaren en wordt niet snel boos. In principe word je thuis opgehaald, maar mocht op een andere locatie beter uit komen, is dat ook geen probleem. Magda is telefonisch makkelijk te bereiken, wat handig is als je eventuele wijzigingen in je rijles schema wilt door geven. Dankzij Magda en haar lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald en voel ik me ook echt een capabele chauffeur. Ik zou rijschool van Rosmalen aan iedereen aanraden.

 

 

 

Jolly

Voordat ik bij Magda ging lessen had ik 9 maanden les gehad van iemand  anders en was ik in die tijd 3 keer gezakt. Hierna ben ik begonnen met lessen bij Magda. Ik heb 6 weken les gehad met Magda voordat ik mijn 4de examen ging doen en ik was meteen geslaagd! Zij heeft veel aandacht gegeven aan alle moeilijke punten die ik had met mijn afgelopen examen en zij is altijd heel positief en zij motiveerde mij altijd. Zij heeft haar eigen manier van les geven en dat werkt heel goed voor mij en ik ben heel dankbaar voor haar en ik durf wel te zeggen dat zij de beste instructeur is die een leerling kan hebben!

 

Hieronder vind u de meest recente recensies van mijn klanten. Omdat mijn klanten mij vaak een bedankje sturen zal ik deze met regelmaat verversen op deze pagina. Zo heeft u altijd de laatste "recensies" zichtbaar. Ook op google staan al een aantal reviews.